dimecres, 12 de març de 2008

Tonarro VOOOOOOOOOOOOOOOOOMEn tonarro vooom vooom voom, va fer un anyet fa poquet, i juntament amb la superinuska, li vam preparar una gimcana estupenda.

No podia faltar una entrada dedicada en Tona, perquè juntament amb la gent que estic anomenant (veure posts de sota :P) és una de les persones que aprecio més de SL. El vaig conèixer al cat, i mica en mica vaig anar descobrint que és un noi collonut. Em va portar a un lloc de música relaxant que flotaves a l'espai, i em va agradar moltíssim. A partir d'aquell viatget, cada dia vam anar xerrant i xerrant més... cada dia descobreixes un trosset de Tona, mica en mica... :) i descobrir-lo és genial, ja que és amable, divertit i sobretoooot? un gran amic amb qui compartir els millors moments.

Ell m'aconsella i sobretot m'escolta, quin gust tenir algú com ell disposat a escoltar-te i fer-te la vida a SL una mica més agradable.


Com sempre dic, SL és un lloc on m'he anat trobant gent, persones que estan aconseguint crear-se un espai dins meu, com en Tonarro que un dia per casualitat em va ensenyar un espai a SL i ha creat un espai en el meu SL ^^ aix, guapo!!!

Gràcies per tot tonarro vooooomvooooom!!!!!!! i sobretot FELICITATS per el teu primer aniversari a SL... i que en compleixis molts i molts més!!!

petonets de gateta Dalila Bing!!!!!!!!!!!!