dijous, 14 de febrer del 2008

Nkm, el meu dimoniet de la guarda ^^


Estic fent tota una secció de dedicatòries, a totes aquelles persones que considero molt importants a SL. Fent això em reconec a mi mateixa i a ells, que ocupen un espai molt gran i molt bonic a dins meu. Ja formen part de la meva persona, tenen un trosset de mi a dintre seu i evidentment, jo tinc un trosset d'ells. Ja sé que sona estrany... però bé, com sempre aquest blog és per mi i jo segurament ja m'entenc... o no, o ves a saber hehe (mai m'acabo d'aclarir del tot eh :) )


Nota: llegir aquest post mentre s'escolta la cançó del Youtube






En nkm és una de les persones que fa més que conec a SL, no és la que fa més però déu n'hi doret. Em feia molta gràcia que algú s'hagués posat un nom de només consonants. Pensava que encara sort que parlàvem per escrit, perquè trobava gairebé impossible poder anomenar el seu nom per veu (quines coses de pensar hehe). Recordo que semrpe corria per CAT SL i em fixava amb ell perquè té un avatar peculiar, és un dimoni de 2 metres o tres, amb unes banyes impresionanment grans. M'encuriosia veure algú que no s'encaparrava a aconseguir un avatar hiperrealista guaperes, que és el que més hi ha a SL. Ell, era i és diferent i a mi les coses diferents i fora del que és comú sempre m'han interessat.

Al principi, com amb tots, només parlava amb ell per dir hola adéu i quatre xorrades, sempre he cregut que tan a SL com a RL, les amistats es van creant de mica en mica. Vas veient com es relaciona la persona amb l'entorn, com reacciona, vas agafant confiança mica en mica. Així és com de mica en mica vaig anar coneixent en Nkm. Un dimoni, però que per dins és tot tovet com un angelet i segurament reconèixer això no li molaria hehe ( o qui sap ).

L'avatar de'n nkm, com ja he dit és molt característic, un dimoni vermell vermell, amb banyes i a sobre medeix 2m, o més. Jo tinc un avatar petitonet, a RL no arribaria a 165, per tant la desproporció d'alçada amb en Nkm és considerable, per aquesta raó una vegada vaig aconseguir una animació de "repenjar-me" del seu coll, la vaig convertir en "la nostra animació". Normalment, sempre que hi penso, com a salutació em repenjo del coll de'n Nkm. (carryarms yes???) això em fa sentir segura, imagina! tenir un gran dimoni de la guarda només per tu durant uns segons!!! hehehe

A banda de tot això, en Nkm és una de les millors persones que corren pels móns de SL, ell ni s'imagina (o potser sí ;)) de les vegades que sense adonar-se m'ha ajudat, m'ha fet somriure, m'ha fet sentir còmode i bé quan ho necessitava. Ell, sempre m'escolta i em dóna respostes i em fa reflexions, que sovint a mi no se m'acudirien. M'agrada la manera positiva que té de veure el món, et fa agafar ganes de tirar endavant o jo que sé Bé, en una paraula (difícil buscar-ne tan sols una ) és GENIAL.

A part de xerrar molt i molt, amb en Nkm ens ho passem bomba (mai més ben dit) anant d'exploradors, inventant-nos RPs "starlekistes", matant zombies, o fent qualsevol gamberrada legal per SL, amb ell sempre t'ho passes bé, ja que en Nkm és únic, a sobre som co-owners del millor grup de SL, Catalunya Frikilife, una manera de viure una manera d'entendre el món una manera de Ser.


nkm ets únic! (com jo :P)


Dalila Bing =^.^=





2 comentaris:

Anònim ha dit...

hahahahah
m'encanta la banda sonora del post XD
i m'encanta la inspiramenta que portaves cuan escrivies aixo ^^
m'encanta ferte sentir tan B sense adonarme XD
per mi no ets unica (nomes), ets necesaria!!! :*

by Nkm "dimoni de la guarda unic" XD
^^^^^^


PS:"im on a hiiighway to hell!..."

Anònim ha dit...

hehehehee
mencanta el comentari
GRACIIIIIIIIIIIIES!!!!!!!!!!!! per ser Nkm :)

:*