dimecres, 13 de febrer del 2008

La meva germaneta, Rinka

M'agrada molt escriure, avocar el que sento i el que penso. No em cansaré (o potser sí) de dir-ho. Avocar el que sento en un paper en blanc, en aquest cas una pantalleta en blanc, m'ajuda a reflexionar i conèixer més tal com sóc, o com imagino ser.


Fa uns dies, parlava amb en Nkm sobre el fet d'anomenar-se a un mateix (el nom de l'avatar de SL) en primera o tercera persona. Normalment, separo la Dali del jo RL. Quan parlo de la Dali, parlo d'ella, d'aquell personatget que passeja per Cat SL.. d'aquella que es canvia de cabells cada dia 3 cops, d'aquella... però, en realitat la Dalila Bing sóc jo. Sóc jo la que em canvio de cabells cada dos per tres, sóc jo la que camino, salto, em disfresso, somric, ploro, critico, i xerro, sobretot xerro pels descosits. Per molt que a vegades parli en tercera persona, sóc jo.

Bé, com sempre començo amb un preàmbul que, normalment, no té res a veure amb el que tenia pensat des d'un principi, però aquest és el meu blog (MEU =^-^=) tinc llibertat total. no? hehe


Vaig conèixer la Rinka, no fa pas massa... la veia anar i venir del Cat, saltirona i simpàtica. N'havia sentit a parlar, sobretot en Jaume me'n parlava. En deia meravelles, una bona nena, molt simpàtica i divertida. Però, malgrat saber que era així, no coincidíem i gairebé mai parlàvem. (joooo sinó faria més temps que rondaríem per CAT SL juntes!!!)..

Recordo, que un dia, la Rinka em va obrir un im. Em demanava si em feia res que ella també es posés orelles de gat i cueta. Em va fer molta gràcia, vaig trobar que era molt cucu fer una cosa així, demanar si em faria res... a Sl tothom és lliure, ningú demana permís. Però la rinka, respectuosa, bona nena i molt educada me'n va demanar... :) Evidentment, fins i tot em vaig alegrar que hi hagués algú altre que volgués anar de gatet!!!! i li vaig dir que sí!!!

Van anar passant els dies, i no va ser fins fa bastant poc... 3, 4 mesos?? bé déu n'hi doret... que vam començar a xerrar i xerrar i xerrar. De seguida vam veure que era divetidíssim estar juntes...

Considero, que una de les coses que ens va unir, curiosament, va ser el voice. Parlar per veu, i fer nits de veu, molt sovint, juntament amb en nkm, evendeep etc... això va fer que encara ens uníssim més. I és que és tan divertit passar l'estona juntes!!! Explorar, anar a comprar vestidets, provar-nos pentinats etc...

A més, ara fa poc, la Rinka, artista nata! ha fet una caseta (hem de fer fotos nenaaaa) on hi vivim les dues gatetes.. i també la dea clar!!!! És una caseta tota maca i mona i preciosa :) on segur que hi passarem i hi farem festes de pijama i molt més!!!

Estic molt contenta d'haver conegut, per fi, a la Rinka, i de poder gaudir de la seva amistat, la seva simpatia, la seva vitalitat i de passar tardes, nits migdies, caps de setmana sencers... fent el locu, xerrant i inspeccionant SL.

Gràcies Rinka!!! per voler ser la meva germaneta petita preciosa!!!!!!!!

t'estimo molt

Dalila bing ^.^

2 comentaris:

Carla Ortega ha dit...

Tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Jo tambe t'estimo moooooooooooooooooolt!!!!!!!!
T.T aiiiiiiiix....
si esque tem fetes una per l'altre!!
Jo si no teu valtres (el grupillo) no se que fer!!!! Us estimo molt ^^
(bueno a l'even.. l'odio... pero avui no ho dire ajajaja)

Cucaaa! M'encanta viure amb tu i pasar les tardes i nits amb tu! Els caps de setmana no serien el mateix sense les nostres tonteries!!!

Molts petonets de la etva germaneta petitona!!!! :-*********

Segueix sent com ets que ets genial!

Anònim ha dit...

guapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!