divendres, 22 de febrer del 2008

evendeep a les nostres vides :*


Foto: Rinka, Evendeep i jo dalins :P que monus tots 3... a la festa mega pijama ^^ (recordem per què ens va deixar l'even a mig fer.. no cal oi? hehe :*****)




Cançoneta del youtube mmm sexyyy jajajajaja (se me'n va la pirula!!!)

Fa uns dies vaig escriure un post on parlava de les amistats a SL i RL. Deia que, normalment tan en un lloc com en l'altre, les amistats fan un camí. Però aquest camí, segons els circumstàncies, les afinitats, el moment de la vida en el qual et trobes, es fan més o menys ràpidament.

L'even el vaig conèixer al Sandbox de Cat SL. Per casualitats de la vida, d'aquelles que mai saps buscar-hi una raó lògica, perquè segurament no n'hi ha, vam començar a xerrar, coincidit durant uns quants dies molta estona. El resultat va ser que em va caure tant bé, que en un tres i no res, com a cosa curiosa, ja el considerava, i el considero, dels personatges més improtants a SL. Com alguna vegada he anomenat, la "colla VIP".

Amb l'even es pot parlar de tot, i quan vull dir TOT vull dir TOT. És una persona que té una capacitat increïble d'adaptar-se a les circumstàncies del moment i amb el que sempre t'ho acabes passant súper bé. Anant de batalles, comprant cabells (recordes a sobre el cat mirant cabells?? hehe quin riure, que vam acabar a les tantes amb la dea tirant coets... o potser barrejo dies... :P no ho sé...)

Van anar passant els dies, i sempre que veig el cartellet blau d'evendeep me n'alegro i penso, ai carai amb el nen guapo! perquè n'és molt de guapo, per dins i ..., ehem per fora :P


Les vides es creuen, SL pot ser un camí per trobar i conèixer gent meravellosa. Com tu, even :)


petonesssussss

Dalila Bing =^.^=

4 comentaris:

Even ha dit...

Ohhhh, 10 meu senyor!!!
TOT MENTIDAAA!!!!
Però, així i tot... GRÀCIES PRECIOSAAAA!!!!
:******

Carla Ortega ha dit...

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!
T'odiooooooooo~♥

Moolt!!!~♥
jajajja

Rinka~♥

Anònim ha dit...

rinka even, mencanta que us odieu amb tan damor
ahahahaha
:*******

Even ha dit...

L'amor i l'odi en termes absoluts es exactament lo mateix. Es només una qüestió de signe.
:*** per totes dues!