diumenge, 3 de febrer del 2008

El meu primer post





Tot va començar un 26 de febrer de l'any 2007, el meu jo rl estava avorrit i va decidir crear-se una compte a SL. Havia llegit una notícia tota curiosa a un diari sobre aquest món virtual on a més de conèixer gent podies comprar, crear, descobrir nous llocs etc.

Al entrar a Sl al principi, és una mica complicat. Només una mica, perquè de seguida agafes el "truquillu". Els primers llocs on vaig anar, ho confesso, van ser a llocs de sexe i d'orgies. Jo flipava, et col·locaves a unes boletes i et venien tot d'avatars. No entenia res...

Finalment vaig deixar d'anar aquests llocs i per pura casualitat, a través del ja desaparegut Jaume Jacks, vaig conèixer Catalunya SL. Em va fer teleport a l'antiga seu a Gramela, estava tot molt canviat. Recordo que hi havia un bar amb dance pads per fer lindens i de tant en tant hi anava. Allà vaig conèixer la dea, i el que em va fer alucinar va ser veure els modelets els cabells... etc. En el fons jo també volia canviar de look, i semblar més un avatar no tant noob. En Jaume m'oferia anar de botigues i comprar coses, però al principi m'hi resistia molt. Però finalment em vaig deixar portar per el món màgic de botigues de roba amb flexis (que em tenien fascinada) cabells etc. Amb pocs dies em vaig anar transformant amb una Dalila fashion i sofisticada, però sempre amb un toc d'originalitat, que crec, que encara dura fins ara. En Jaume va significar molt per la Dalila, a més també li va ensenyar com n'era de divertit de tenir un lloc propi, i durant una temporada bastant llarga la Dalila, o sigui jo, tenia una mini illa que va omplir de flors, arbres creant el seu propi món. I tot això gràcies en Jaume.


Els mesos han anat passant, i tots i totes nous, veterans etc... hem anat canviant, tots tenim uns orígens i anem buscant el nostre lloc en el món, igual que RL. Però SL, el món el pots fer a la teva mida. Per això la Dalila va anar evolucionant, però sempre tindrà en compte d'on va venir, com es va anar creant a ella mateixa fins ara.




Avui dia, puc dir que Catalunya SL és casa meva. La meva casa a SL.

Benvinguda al món dels blogs Dalila Bing.

6 comentaris:

Carla Ortega ha dit...

I el nostre cau!!!!

Tata!!! Que t'estimo molt!!!
Ese trio calabera!!! Ara ja podras explicar mes de les nostres frikades!!
Petons! ;)

Anònim ha dit...

siiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! ara et linko rinka!!!! maca preciosa!!!!!!

Anònim ha dit...

Em pixu amb la teva primera visita a llocs de sexe! i m encanta la teva sinceritat ;)

Guapa!

Anònim ha dit...

Hem sento afortunat de que aquell 26 de febrer el teu RL estigues avorrit.
Això a permès que temps després la Dalila i en Even es coneguessin a Catalunya SL.

Afortunat Evendeep!

Anònim ha dit...

oooh guapooos ooooh em fareu emocionar ii tooot guapoooos!!!!!

Anònim ha dit...

FleendyTymn [url=http://wiki.openqa.org/display/~buy-mobic-without-no-prescription-online]Buy Mobic without no prescription online[/url] [url=http://wiki.openqa.org/display/~buy-codeine-no-prescription-online]Buy Codeine no prescription online[/url]